Vi söker personal till reservdelsavdelningen i Norrköping

Vi söker en erfaren kollega till vårt reservdelsteam i Norrköping, är det Dig vi söker?

Som reservdelspersonal hos oss arbetar du mot kunder, både företag och privatpersoner. Du förser även vår verkstad och säljavdelning med reservdelar samt tillbehör. I stort säkerställer du att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt. Kunderna möter du över disk, via telefon och mail. Som reservdelspersonal hos oss jobbar du nära våra kunder, är vårt ansikte utåt och ser alltid till kundens bästa.

Vi söker dig som är kommunikativ, relations-/serviceinriktad, problemlösare, lyhörd och noggrann. Du är förtroendeingivande och har god planeringsförmåga.

Vi ser att du har goda kunskaper från fordonsbranschen och har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du bör trivas med att arbeta i högt tempo med mycket kundkontakt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

För att du skall kunna utbilda dig vidare hos oss och ha kontakt med våra kunder måste du kunna svenska flytande både i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.


Rollen innebär ett självständigt arbete där du arbetar tillsammans i ett team med övriga reservdelspersonal, servicerådgivare, tekniker och säljare. Tillsammans arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar då kundnöjdhet är en viktig del av arbetet.


Vi förväntar oss att du tar ansvar för ditt arbete och din prestation då det är viktigt att du är självgående i din roll samt att du har ett flexibelt arbetssätt. Det är en förutsättning för att arbeta hos oss på TB Bil i
Norrköping.

Viktigt att du har god samarbetsförmåga, även under tidspress och inte är främmande för att lära dig mer om andra avdelningar och hjälpa till vid behov som servicerådgivare eller på lagret.

Du motiveras av utmaningar, utveckling och av att ta ansvar. Du är en person som vill bidra till en god stämning och gemenskap.


Du kommer rapportera till reservdelschefen som även ger dig fortlöpande coachning för att du ska få möjlighet att utvecklas i din roll.

Tjänsten är heltid tills vidare med sex månaders provanställning.

Övriga krav
– B- körkort
– Datorvana (kunskap i Kobra DMS är en merit)
– Du ska kunna svenska flytande både i tal och skrift
– Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Ansökan
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Maila din ansökan till jobb@tbbil.se så snart som möjligt, men senast den 31 maj 2023, märk ansökan med rubriken ”Ansökan Reservdelsman/kvinna Norrköping”.


Välkommen med din ansökan!

Frågor

Vid övriga frågor om tjänsten, kontakta vår reservdelschef Martin Holmer, 011 – 31 17 78 eller martin.holmer@tbbil.se


Antal platser
: 1 
Yrkesbenämning: Reservdelsman / Reservdelskvinna
Publicerad: 2023-04-06
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
Stad: Norrköping
Lön: Fast lön
Arbetstid och varaktighet: Heltid, tillsvidare,
vanlig anställning
Besök vår hemsidawww.tbbil.se

För mer information om oss på TB Bil kika runt på vår hemsidaFacebookInstagram eller LinkedIn.

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut