För ett ovanligt bra bilägande!

TB BIL I NORRKÖPING OCH NYKÖPING

Norrköping – Auktoriserad återförsäljare av Kia, Subaru och Iveco samt Sun Living 

Nyköping – Auktoriserad återförsäljare av Kia och Sun Living

Välkommen till TB Bil i Norrköping och Nyköping!
Vi är ett familjeföretag grundat 1993 i Norrköping. Vår målsättning är att ditt bilägande ska bli ovanligt bra då vi arbetar efter devisen ”För ett ovanligt bra bilägande”. Hos oss får du som kund fullservice med allt som berör ditt bilägande oavsett om du behöver bil för privat bruk eller i tjänsten.

I Norrköping finns vår anläggning på Koppargatan 29 och är auktoriserade återförsäljare för Kia, Subaru och Iveco last- och transportbilar.
Sedan juni 2018 är vi auktoriserad Kia återförsäljare i Nyköping. Vår anläggning hittar du just nu på Gumsbackevägen 7, men till årsskiftet flyttar vi in i vår nya anläggning i området Hemgården. Båda våra anläggningar är kontantfria.

Vi strävar hela tiden efter att utvecklas så utmana oss gärna med dina tuffaste frågor!

Vi på TB Bil säljer nya och begagnade bilar, utför bilservice och reparationer i vår auktoriserade märkesverkstad, samt tillhandahåller reservdelar och tillbehör.
Vi har noggrant utvalda lösningar för finansiering, privatleasing, försäkringar och förmånliga helhetskoncept för tjänstebilar till företag.

Varmt välkommen!

Trygghet för dig

TB Bil är MRF-anslutna. Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. MRF medlemmar erbjuder sina kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som konsument att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.
Vi erbjuder ett brett modellprogram med allt från familjebilar, miljöbilar, sportbilar, kompaktbilar, SUV:ar, Urban Cross Over bilar, dieselbilar, biogasbilar, transportbilar och företagsfordon mm.

TB Bil – För ett ovanligt bra bilägande!

TB Bil För ett ovanligt bra bilägande!