Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid

Valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon!

Med fyrhjulsdrift och låga 38 COg/km, hög komfort för alla sju passagerare, teknik i framkant och fördelarna med elektrifierad körning innebär familje SUV:en Kia Sorento Plug-In Hybrid att fler kan bli en del av omställningen. Pris från 569 900 kr (klimatbonus ej inräknad). Förmånsvärde från 2 349 kr/mån*. Privatleasing just nu från 5 995 kr/mån**.

Vardagskörning på el

Laddhybriden är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Många av vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Kia Sorento Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 57 km på en laddning.

Hög komfort för upp till sju personer

Vår största SUV kombinerar fyrhjulsdrift, som ger bilen en klart bättre framkomlighet, med hög komfort för samtliga sju passagerare. Och behöver du mer bagageutrymme? Då finns hela 1 988 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden. Laddbara Sorento kommer dessutom med en dragvikt på 
1 500 kg.

Teknik i framkant

Ett brett utbud av uppkopplade tjänster och förarhjälpmedel är standard i helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Instrumenteringen är utrustad med 10,25″  pekskärm med navigationssystem och ett 12,3″ digitalt kluster. Beroende på utrustningsnivå kan även en kameravy av dödavikeln för att minimera faror. Allt för en säkrare och mer dynamisk körning.

Ett samarbete med förnyad drivkraft

Kia har alltid gått sin egen väg. Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ytterligare ett bevis på Kias strävan efter att tänka nytt och ta omställningen till elektrifierat på allvar. Några som också vågar gå sin egen väg och följa sina visioner är Mando Diao. Därför lanseras Kia Sorento Plug-In Hybrid tillsammans med det folkkära bandet. Kia kallar det ett samarbete med gemensam drivkraft, där både omställningen till elektrifierat och familj står i fokus. Den drivkraften har nu fått förnyad energi genom Sophie Verdonks tolkning av Mando Diaos specialskrivna låt ”Vi lever nu”.

Sophie utsågs till vinnare av Kias och Mando Diaos tävling under april månad som gick ut på att tolka ledmotivet till Sorento Plug-In Hybrid, ”Vi lever nu”. Sophies tolkning kommer höras i Kias reklam under våren och hennes version kommer även att finnas på Spotify från och med 28 maj.

Tillbehör till kampanjpris

Just nu kan du köpa till tillbehör till ett förmånligt pris när du köper en ny Kia Sorento Plug-In Hybrid. Vinterhjul, dragkrok eller cykelhållare, vad passar dig bäst?

Kia Original 18″ vinterhjul 8 900 kr (ord pris 19 500 kr)
Kia Original elektrisk dragkrok 8 900 kr (ord pris 21 000 kr)
Kia Original lasthållare + två stycken cykelhållare 2 900 kr (ord pris 7 485 kr)

7 sköna år med Kia

 

 

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt.
Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen.
Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

Mer om Kias nybilsgaranti här!

Varmt välkommen till oss på TB Bil i Nyköping för mer information – Vi finns på vår helt nya anläggning på Oldenburgs Allé 8 i Nyköping, precis intill E4:an.

Vare sig du är privatperson eller behöver en tjänstebil i företaget finns vi här för att svara på alla dina frågor!
Kontakt TB Bil Nyköping

 

Erbjudandena gäller modellår 2021 och registrerade bilar tom. 30 juni 2021 eller så långt lagret räcker.
Bränsleförbrukning blandad körning 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 
38 g/km, enligt WLTP.
*Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%.
** Privatleasing; 36 månader, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. max körsträcka 4 500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning.
Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Share on facebook
Dela på Facebbok
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Mail
Share on print
Skriv ut