Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid

Valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon!

Med fyrhjulsdrift, låga 38 COg/km, hög komfort för alla sju passagerare, teknik i framkant och fördelarna med elektrifierad körning innebär familje SUV:en Kia Sorento Plug-In Hybrid att fler kan bli en del av en laddbar rörelse. Pris från 599 800 kr. Förmånsvärde från 3 160 kr/mån*.
Privatleasing just nu från 6 450 kr/mån**.

Vardagskörning på el

Laddhybriden är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Många av vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Kia Sorento Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 57 km på en laddning.

Hög komfort för sju personer

Kias största SUV kombinerar fyrhjulsdrift som ger bilen en klart bättre framkomlighet, med hög komfort för samtliga sju passagerare. Och behöver du mer bagageutrymme? Då finns hela 1 988 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden. Laddbara Sorento kommer dessutom med en dragvikt på
1 500 kg.

Teknik i framkant

Ett brett utbud av uppkopplade tjänster och förarhjälpmedel är standard i helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Instrumenteringen är utrustad med bland annat 10.25″ pekskärm med navigationssystem och ett 12.3″ digitalt kluster. Beroende på utrustningsnivå visaräven skärmen en kameravy av dödavinkeln för att minimera faror. Allt för en säkrare och mer dynamisk körning.

Ett samarbete med gemensam drivkraft

Kia har alltid gått sin egen väg. Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ytterligare ett bevis på Kias strävan efter att tänka nytt och ta omställningen till laddbart till nästa nivå. Några som också vågar gå sin egen väg och följa sina visioner är Mando Diao, därför samarbetar Kia med det folkkära bandet. Kia kallar det ett samarbete med gemensam drivkraft, där både omställningen till laddbart såväl som omtanken till nära och kära står i fokus.

Mando Diaos låt ”Vi lever nu” finns på Spotify.

7 sköna år med Kia

 

 

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt.
Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen.
Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

Mer om Kias nybilsgaranti här!

Varmt välkommen till oss på TB Bil i Norrköping för mer information. Vi finns på Koppargatan 29 i Norrköping vid Ingelsta Shopping området!
Vare sig du är privatperson eller behöver en tjänstebil i företaget finns vi här för att svara på alla dina frågor!

Kontakt TB Bil Norrköping

Erbjudandena gäller ordertecknade bilar tom 30 september 2021 och registrering senast 29 oktober 2021, eller så lång lagret räcker, endast modellår 2021.
Bränsleförbrukning blandad körning 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 
38 g/km, enligt WLTP.
*Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%.
**Privatleasing: 36 månader, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4 500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. 
Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Share on facebook
Dela på Facebbok
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Mail
Share on print
Skriv ut