Subarus nya elbil

Subaru Solterra är helt annorlunda. Helt ny. Men precis som Subaru ska vara!
Fyrhjulsdriven, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el, upp till 46 mil om det behövs.

En grundkonstruktion och avancerade förassistanssystem som bidrar till en världsledande säkerhet för alla som befinner sig i bilen och utanför den. Principen med Subarus permanenta fyrhjulsdrift som bidrar till klassledande framkomlighet och trygga vägegenskaper med hög körkänsla.

Den praktiska oömheten, generösa utrymmen och smarta funktioner som gör det bekymmerslöst att lasta allt från minsta matkasse till skrymmande fritidsutrustning.

Solterra har allt som generationer av Subaru-ägare har lärt sig att förvänta och sätta värde på. Nu för första gången, kan du få alla dessa kvaliteter i en bil som drivs helt och hållet av elektricitet.

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat 8 laddbara bilmodeller.
Idag har Kia en laddbar försäljning på 83%. Dessutom har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2.
Men Kia nöjer sig inte där – Målet är att sälja 100% laddbara bilar år 2024!

Exteriört

Solterra har ett kraftfullt formspråk som utstrålar traditionella Subaru-kvaliteter som omedelbart känns igen tack vara konturen av Subarus sexkantiga grill.

En lång hjulbas, hög markfrigång och en visuell låg tyngdpunkt reflekterar Solterras generösa innerutrymmen, pålitliga framkomlighet och trygga vägegenskaper. 

Interiört

Interiören är formgiven med utgångspunkt i förarens sittposition och naturliga synfält. Karossen och dess glaspartier är utformade för optimal runtomsikt som ger föraren maximal koll över bilens hörn. 

Instrumenteringen är placerad långt fram och har en V-formad layout som gör att den viktigaste information blir lätt och naturlig för föraren att se.

Varmt välkommen till oss på TB Bil i Norrköping för mer information.

Bilförsäljningen har öppet:
Måndag – Fredag 09:00-18:00
Lördag 10:00–15:00

Söndag 12:00–15:00

Försäljning Företag

Rikard Tufvander

certifierad företagsrådgivare

Försäljning Personbil

Djani poljarevic

försäljning personbil

Försäljning Personbil

Esnef Dzanic

försäljning personbil

Försäljning Personbil

Andreas Pettersson

försäljning personbil

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut