Servicechef till Norrköping

Vi söker en Servicechef till vårt team i Norrköping.

Som servicechef hos oss på TB Bil får du vara med på en spännande resa genom att leda och driva serviceavdelningen från där vi är idag och mot våra mål vi har för framtiden.
Idag är vi märkesverkstad och tillhanda håller verkstads- och servicearbeten för märken som Kia, Subaru, Iveco, Sun Living samt Bürstner.

Dina uppgifter och ansvarsområden är att kontrollera samt leda serviceavdelningen. Etablera ekonomiska och driftsrelaterade målsättningar samt att iordningsställa månadsprognoser.
Du kontrollerar dagligen avdelningens prestationer där driftskontroll, garantirapporter, telefonundersökningar samt effektivitet och produktivitetskontroller ingår.

Du ser till att arbetsbeskrivningar för din personal är uppdaterade och följs samt att din avdelning förstår de olika målsättningar som finns.
Du kommer ha budgetansvar och måste ha en förmåga att motivera andra då du bland annat kommer beskriva utbildningsprogram för serviceavdelningen och koordinera den tekniska utbildningen hos TB Bil i Norrköping, som ex. produktkunskaper för försäljningsavdelningen.

I stort säkerställer du att din personal ser till att kundens bil kontrolleras och uppfyller de krav som ställs på dem vad gäller säkerhet och miljö samt att bilen omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt.

Rollen som servicechef hos oss innebär ett arbete i team tillsammans med tekniker, rekond, reservdelspersonal, servicerådgivare, garantihandläggare och lagerpersonal. Men även med övriga kollegor på andra avdelningar då vi tillsammans levererar vi ett fackmannamässigt väl utfört arbete för att överträffa våra kunders förväntningar då kundnöjdhet är en viktig del av arbetet.

Du motiveras av utmaningar, utveckling och att ta ansvar. Du är en person har intresse för ledarskaps- och arbetsmiljöfrågor för att bygga ett starkt team.

Vi vill se egenskaper där du är rak och tydlig i din kommunikation, vågar ta beslut, är lyhörd, kan hantera konflikter. Du kan även coacha, visa uppskattning och ge kontinuerlig feedback så din personal känner sig sedd och utvecklas i rätt riktning på ett positivt sätt.
Du är empatisk och ger din personal frihet under ansvar som tillsammans skapar en god stämning och gemenskap! 

Viktiga delar är även att du ansvarar för verkstadsinvesteringar och har ett nära samarbete samt rapporterar till platschefen för att ständigt se var förbättringar och utvecklingsförslag kan göras. Din chef ger dig även fortlöpande coachning för att du ska få möjlighet att utvecklas i din roll. 

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vi ser gärna kvinnliga sökande, då vi aktivt arbetar med jämställdhet i organisationen!

 

Övriga krav
* Körkort B- behörighet.
* Gymnasiebetyg eller över/motsvarande utbildning.
* Minst fem års yrkeslivserfarenhet inom servicemarknad eller motsvarande hos en återförsäljare.
* Betydande erfarenhet i kundhandläggning.
* Nödvändiga kunskaper och förmåga att beräkna KPI som: verkstadens lönsamhet, effektivitet, användning av teknikerns tid, produktivitet och arbetets värde.
* Nödvändiga kunskaper och förståelse för kundens nöjdhetsindex och dess effekt på kunderna.
* God förståelse för verkstadsbelastningen.
* Goda datorkunskaper (MS-Office).

Sista ansökningsdag

Rekrytering sker
löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Maila därför din ansökan och CV till jobb@tbbil.se så snart som möjligt, men senast den 15 februari 2022, märk ansökan med ”Norrköping Servicechef”.

 

Välkommen med din ansökan!

Antal platser: 1
Yrkesbenämning: Servicechef
Publicerad: 2022-01-07
Sista ansökningsdag: 2022-02-15
Stad: Norrköping
Lön: Fast lön
Arbetstid och varaktighet: Heltid, tillsvidare, vanlig anställning
Besök vår hemsida:
www.tbbil.se


För mer information om oss på TB Bil kika runt på vår hemsida, FacebookInstagram eller LinkedIn.

Share on facebook
Dela på Facebbok
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Mail
Share on print
Skriv ut