Säljare till Norrköping

Vi expanderar och behöver stärka upp teamet med en nybilssäljare till vår anläggning i Norrköping.

I rollen som säljare hos oss kommer du att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning med fokus på nybilar från Kia och Subaru men även begagnade bilar där du har hand om bilaffärens alla steg på vår anläggning i Norrköping.

Du ansvarar från första kundkontakt, affärsförslag, till avtalsskrivning med leverans och uppföljning. Du guidar dina kunder genom våra produkter, provkörningar utefter kundens behov samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar.

I din roll som säljare hos oss är det viktigt att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet så vi söker dig som är driven, noggrann och har social kompetens.

Du är en självständig person, men viktigt att du ändå kan samarbeta.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare bilförsäljning och att det är meriterande men inget krav då vi söker rätt kollega som ska passa in i gänget!

För att du skall kunna utbilda dig vidare hos oss och ha kontakt med våra kunder bör du kunna svenska flytande både i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Du kommer rapportera till försäljningschefen som även ger dig fortlöpande coachning för att du ska få möjlighet att utvecklas i din säljarroll.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön och dina arbetsdagar är fördelat på vardagar, varannan helg samt obligatorisk vid olika lanseringstillfällen av nya modeller.

Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Magnus Himrell, 011-496 41 82.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas. Så vänta inte, maila din ansökan och CV till så snart som möjligt. 
Maila din ansökan och CV till 
 jobb@tbbil.se och märk med ”Säljare Norrköping” 

Välkommen med din ansökan

 

 Antal platser: 1
Yrkesbenämning: Säljare
Publicerad: 2023-01-11
Stad: Norrköping
Lön: Grund- samt prestationsbaserad lön
Arbetstid och varaktighet: Heltid, tillsvidare, vanlig anställning
Vår hemsidawww.tbbil.se 

För mer information om oss på TB Bil kika runt på vår hemsidaFacebookInstagram eller LinkedIn.

Vid frågor om tjänsten

Magnus Himrell

Platschef

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut