Pressrelease

Vejle, 02.03.2021

TB Bil i Norrköping AB ny Bürstner återförsäljare!

Bürstner förstärker sin position i Östergötland till kommande modellår med en oerhört spännande och nyetablerad återförsäljare på den Svenska husbil och husvagnsmarknaden.

Det är TB Bil i Norrköping AB med VD och ägare Mattias Berglund som ansluter till Bürstners redan starka återförsäljarnät. En smygstart kommer ske redan under senvåren och sommaren med 2021 års modeller, och med fullt fokus på modellår 2022, där både husbilar och husvagnar från Bürstner kommer finnas i programmet. Vi på Bürstner är extremt glada över det nya samarbetet säger Jörgen Fornander, varumärkesansvarig för Bürstner på den Svenska marknaden, och han fortsätter:

Det känns väldigt inspirerande att få jobba med TB Bil och deras otroligt motiverade personal. De är relativt nya i vår bransch men har redan visat på en fantastisk försäljningsutveckling med sitt nuvarande fabrikat. De är ett väl etablerat fullserviceföretag, med starkt fokus på nöjda kunder, såväl på försäljning som eftermarknad. Deras framåtsträvan och stora intresse för vår bransch kommer bli väldigt spännande att följa. De toppmoderna lokalerna precis intill E4:an ger ett bra och läge och gör det lätt för våra kunder att hitta. Detta lovar gott inför framtiden och jag är full av tillförsikt och riktigt glad över kommande års samarbete avslutar Jörgen Fornander.

Mattias Berglund fortsätter:

Bürstners breda sortiment kommer att passa oss bra och deras stora utbud av modeller gör att vi kan rikta oss till flera kundsegment än i dagsläget. Det ska bli väldigt kul och spännande att ta in ett väl etablerat och populärt varumärke som vi tror på, och som är ett av de mest sålda i Sverige under de senaste 30 åren. På lång sikt så tror jag att det här kommer att bli väldigt bra för både oss och Bürstner. Nu ser vi verkligen fram emot att få starta upp samarbetet med Bürstner så fort som möjligt. Ska också bli väldigt roligt att starta upp med husvagnar som är en helt ny produkt för oss, och något vi inte kunnat erbjuda tidigare.

TB Bils anläggning i Norrköping: TB Bil AB

Är ett familjeföretag som grundades 1993 i Norrköping och har sedan 2018 även etablerat sig i Nyköping. TB Bil är återförsäljare för Kia, Subaru, Iveco, Sun Living samt Bürstner och har ca 50 anställda. Anläggningen i Norrköping är den anläggning som bedriver försäljning samt service av fritidsfordon och har som mål att utveckla fritidsfordonsaffären och bli ledande inom den marknaden samt leverera en bra service och bygga långsiktiga relationer med våra kunder likväl som våra leverantörer.

Erwin Hymer Group

Erwin Hymer Group är ett 100-procentigt dotterbolag till Thor Industries, världsledande tillverkare av fritidsfordon med över 25 000 medarbetare. Erwin Hymer Group förenar tillverkare av husbilar och husvagnar, tillbehörsspecialister plus hyr- och finansieringstjänster under ett tak. Till Erwin Hymer Group hör husbils- och husvagnsmärken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC, Sunlight och Xplore, hyrbilsuthyrningsföretagen McRent och Rent Easy, chassispecialisten Goldschmitt, tillbehörsspecialisten Movera samt reseportalen Freeontour.

Vid frågor vänligen kontakta

Jörgen Fornander, 070-300 26 70

Mattias Berglund, 070-431 17 71

Share on facebook
Dela på Facebbok
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Mail
Share on print
Skriv ut