Företagsbil

Tjänstebil - Kia

Om du vill ha en tjänstebil med snygg och prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, då ska du kika närmare på tjänstebil från Kia.
Oavsett vilken modell du väljer får du mycket för pengarna. Ett lågt och bra förmånsvärde, hög servicenivå och trygghet.

Med Kias breda modellprogram, som även omfattar miljöbilar, hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov, oavsett om din bilpark är mindre eller större.

 Varmt välkommen att kontakta vår företagssäljare Sofia Arvidsson för mer information.

Här kan du läsa mer om tjänstebil från Kia

Sofia Arvidsson

Försäljning

Företagsbil

Företagsbil

Hos oss på TB Bil finner du ett helhetskoncept för ditt bilägande

Vi vill göra ditt billiv som tjänstebilsförare lättare vad kan då vara bättre än att TB Bil har service, försäljning, tillbehörsavdelning och rekond – allt under ett och samma tak.
En kontakt – Ett smartare val helt enkelt!

Självklart har vi även olika finansieringslösningar som passar just ditt behov.
Vi är auktoriserade för Kia vilket ger dig en trygghet och garanti när du väljer att göra affär med oss.

TB Bil är ett familjeföretag som jobbar med ett personligt bemötande där vi både kan och vill hjälpa dig att hitta rätt lösning för just dig och ditt företag.

Finansiering

Kia Finans

Vi hjälper dig självklart att finansiera ditt bilköp och har noggrant utvalda lösningar för lån och leasing.

Våra största samarbetspartners gällande finansiering är Santander och DNB. Tillsammans med dem hittar vi lösningen för just dig, oavsett hur många bilar din bilpark gäller, om det ska vara avbetalning, finansiell eller operationell leasing.
Vi hjälper dig också med förmånsvärdesberäkning och har även bra lösningar för att reducera ditt förmånsvärde med upp till 40%.

Kia Finans är ett samarbete mellan Kia och banken Santander Consumer Bank. Tillsammans med Santander Consumer Bank ser vi till att du får en finansieringslösning som passar dina behov.
Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa på fordonsfinansiering.