Subaru

Subaru bygger världens säkraste bilar och har arbetat aktivt med högsta säkerhet i fokus sedan bilbyggarstarten 1958.
Redan på 60-talet genomförde fabriken egna krocktester. Man var tidiga med eftergivlig rattstång och med Boxermotorns intåg säkerställde Subaru att drivpaketet trycks ned under bilen istället för in i kupén. Mycket av denna teknik har adopterats av andra och kan återfinnas även i konkurrerande bilmärken.

Subarus säkerhetsfilosofi bygger på fyra pelare. Primär säkerhet, aktiv säkerhet, passiv säkerhet och förebyggande säkerhet.

Den primära säkerheten ligger i bilens konstruktion. Den aktiva säkerheten är system som byggts in för att göra bilen säker att köra. Den passiva säkerheten är de system som skyddar dig om olyckan skulle vara framme. Den förebyggande säkerheten ligger i de funktioner som förhindrar att olyckor sker över huvud taget.

Subarus mål är att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Utgångspunkten är alltså inte bara att skona förare och passagerare utan även oskyddade trafikanter som fotgängare och cyklister.

 
Läs mer om Subaru här!

Subaru Finans i samarbete med DNB. DNB är mer än Norges största bank, med över 400 000 finansierade fordon är vi även Nordens största fordonsfinansiär.

På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster och kan erbjuda det mesta som efterfrågas inom privatleasing, hyra och avbetalning samt ett flertal attraktiva tilläggstjänster som underlättar ditt bilinnehav.

Vi ger dig möjligheten att köra den bil du vil ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller privatleasa din nästa bil. Dessutom ser vi till att finansieringen anpassas efter dina förutsättningar och till en månadskostnad du klarar.

Läs mer här!

Gör din Subaru personlig

Våra bilar är redan i sitt grundutförande en bil med en alldeles egen karaktär. Men vill du, kan du sätta din personliga prägel på den genom ett brett urval av tillbehör. Såväl interiört som exteriört kan du välja till praktiska och sportiga accessoarer.