Kias laddbara rörelse fortsätter

TB Bil är din Kia återförsäljare i Nyköping. Hos oss kan du få skräddarsydda billån och flexibel privatleasing där välutrustade Kia modeller och serviceavtal ingår som standard. Med Kia Privatleasing 12-36 månader har du dessutom möjligheten till ett flexiblare avtal utefter ditt behov. 
Varmt välkommen att upptäcka den laddbara friheten med oss på TB Bil och Kia. Med en laddbar Kia får du alltid en välutrustad bil redan i grundutförandet, kom förbi vår anläggning på Oldenburgs Allé 8 i Nyköping så berättar vi mer!

Kia EV6

Succémodellen EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj. 800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10-80 % på ned till 18 minuter med >250 kW snabbladdare. En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer.

Kia Niro EV

Helt nya Kia Niro EV är efterföljaren efter den populära elbilen Kia e-Niro. Helt eldrivna Kia Niro EV har en räckvidd på upp till 460 km och en mängd tekniska funktioner, bland annat fjärrstyrd parkering och Vehicle-2-Device.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd på upp till 50 km på el. Fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en svensk favorit i mellanklassen.

Kia e-Soul

Kia e-Soul är en helt eldriven crossover med kaxig och utmärkande design. Den högkvalitativa, rymliga interiören bjuder på innovativa funktioner och hög komfort. Körupplevelsen är mjuk, tyst och behaglig – med en räckvidd på upp till 452 km.

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en sjusitsig SUV med fyrhjulsdrift och 38 g/km CO2. Med en räckvidd på upp till 57 km på el gör Kia Sorento Plug-In Hybrid det möjligt för fler att köra laddbart – även för dig som har behov av att köra en stor SUV.

Kia Niro Plug-In Hybrid

Helt nya Kia Niro Plug-In Hybrid är en laddbar crossover med en drivlina på 183 hästkrafter och en räckvidd på upp till 65 km på el. Den är dessutom utrustad med Greenzone Drive Mode som automatiskt skiftar till EV-läget i miljözoner.

Kia XCeed Plug-In Hybrid

En sportig crossover med fokus på både design och körglädje. Kia XCeed Plug-In Hybrid med inbjudande interiör är utrustad med bland annat 10,25” skärm, Kia Connect och 18” aluminiumfälgar.

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Kia Sportage Plug-In Hybrid är en laddbar SUV med fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 70 km på el – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria.

Kia Billån

För dig som föredrar att äga din bil erbjuder vi Kia Billån inklusive serviceavtal.
Låneskyddet ingår alltid i din finansiering i upp till fyra månader – helt utan extra kostnad. Sedan bestämmer du själv om du vill fortsätta med låneskyddet. 

Kia Privatleasing 12-36 månader

Privatleasing är ett smidigt och bekvämt sätt att finansiera din Kia. Du betalar en månadskostnad med rörlig ränta för din Kia och då ingår Kia Serviceavtal, vägassistans och garanti. Dessutom får du låneskydd kostnadsfritt i tre månader. Med Kia Privatleasing 12–36 månader kan du privatleasa en laddbar Kia med ännu flexiblare bindningstid där du själv väljer hur länge du har behov av bilen.

Kia Tjänstebil

Generösa utrustningsnivåer som standard, innovativ teknik, låga CO2-utsläpp, de senaste säkerhets- och infoainment-systemen och uppkopplade tjänster får du när du kör en Kia som tjänstebil. 

Kia Originaltillbehör

Oavsett om du behöver en dragkrok, lasthållare, takbox, gummimattor eller LED-belysning till bakluckan erbjuder Kia tillbehör som är speciellt tillverkade och anpassade för just din bil. 

 

Kia 7 års nybilsgaranti

Med en produktkvalitet som är utvecklad och testad under extrema förhållanden erbjuder Kia ett bekymmersfritt bilinnehav med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller även Kias EV-batterier.

100% laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat åtta laddbara bilmodeller. Idag har Kia en laddbar försäljning på 84 %. Dessutom har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-ustläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024. 

Klimatpositiv laddning

Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.

Ladda hemma

Ladda snabbt och säkert hemma med nya DEFA Power, den nya generationens laddbox. Med funktionen EcoMode schemalägger du enkelt din laddning och med funktioner som fasrotation och dynamisk lastbalansering utnyttjar du all tillgänglig ström maximalt.

Våra laddboxar uppfyller kraven för Skatteverkets Grön teknik med möjlighet att få ett skatteavdrag på 50 % av kostnaden för arbete och material.*

*Grön teknik är en skattereduktion som beslutas av Skatteverket.

Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP: e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0–1,7 l/100km, C02-utsläpp 0–38 g/km. 
Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Försäljningsstatistik: jan-nov 2022.

Varmt välkommen till oss på TB Bil i Nyköping för mer information.

Vill du boka provkörning klicka här!
Kontakt TB Bil Nyköping

Bilförsäljningen har öppet:
Måndag – Fredag 09:00-18:00
Lördag 10:00–15:00

Söndag 12:00–15:00

Försäljning Företag

NIKLAS HANSEN

certifierad företagsrådgivare

Försäljning Personbil

Jennifer Wistbacka

försäljning personbil

Försäljning Personbil

fidan ferizi

försäljning personbil

Försäljning Personbil

abdu damra

försäljning personbil

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut