Nya XCeed Plug-In Hybrid

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid - Teknik som för oss framåt!

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid är en laddbar crossover med en mängd tekniska funktioner och uppkopplade tjänster. Med en modern skulpterad silhuett och sportig interiör uppmanar dig att upptäcka världen!

 

Varmt välkommen till oss på TB Bil i Nyköping

Bilförsäljningen har öppet:
Måndag – Fredag 09:00-18:00
Lördag 10:00–15:00

Söndag 12:00–15:00

En förfinad crossover

Framåifrån har XCeed Plug-In Hybrid fått ett lyft med nydesignade LED-strålkastare, tiger-nose grill och luftintag med sportig design. Den uppdaterade interiören är mer funktionell än tidigare och infotainment-inställningarna sköter du intuitivt via den integrerade 10,25″-skärmen. 

Uppkopplade resor

Med telematiken och Kia Connect-appen har du alltid full koll på din XCeed, var du än är!
Håll koll på trafikläget läns din resa med Livetrafik-funktionen som uppdateras sömlöst så att du alltid kan ta den snabbaste vägen.

100% laddbart till år 2024

När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt mot Kias mål – 100% laddbar försäljning i Sverige år 2024.
Kia tillsammans med TB Bil är redan på god väg med en laddbar försäljning. I Sverige ligger den idag på 84% där totalmarknaden ligger på 52% och idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige som idag är 76 gram CO2.
Följ med på resan mot ett laddbart 2024.

Källa: Vroom jan-sep 2022

Kia Privatleasing Flex - Större frihet!

Kia Privatleasing Flex är en privatleasing som följer dina behov. Privatleasa en valfri Kia med Flex och upplev den laddbara friheten i 12-36 månader, så länge det passar dig. Vill du veta mer är du varmt välkommen att prata med våra säljare på Koppargatan 29 i Norrköping.

Klimatpositiv laddning

Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leaser en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt. Kompensation täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.  

Ladda hemma

Med Ladda snabbt och säkert hemma med nya DEFA Power, den nya generationens laddbox. Med funktionen EcoMode schemalägger du enkelt din laddning och med funktioner som fasrotation och dynamisk lastbalansering utnyttjar du all tillgänglig ström maximalt. Våra laddboxar uppfyller kraven för Skatteverkets Grön teknik med möjlighet att få ett skatteavdrag på 50% av kostnaden för arbete och material.

Kias kvalitetslöfte - 7 års nybilsgaranti

Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmerfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

Du hittar vår anläggning på Oldeburgs Allé 8 i Nyköping – Varmt välkommen!

Kontakt TB Bil i Nyköping

Br.förbr. bl. körning Kia XCeed PHEV 1,7 l/100 km, CO2 38 g/km enl. WLTP.

Med reservation för ev. felskrivningar. 

Försäljning Företag

NIKLAS HANSEN

certifierad företagsrådgivare

Försäljning Personbil

Jennifer Wistbacka

försäljning personbil

Försäljning Personbil

fidan ferizi

försäljning personbil

Försäljning Personbil

abdu damra

försäljning personbil

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut