Upptäck den laddbara friheten

Den laddbara friheten handlar om att se möjligheter, med viljan att utforska den och en ambition att vara i ständig rörelse.
För Kia innebär det nutida körning med innovation och teknik i framkant, till exempel möjligheten att använda bilen som en mobil powerbank. Vad sägs om att ladda och driva en annan elektrisk utrustning och på så sätt låta resorna gå längre!
Kia inspireras av vattnets starka drivkraft som, precis som vi, alltid rör sig framåt!

Allting till tonerna av nyskriven musik från ett av Sveriges mest innovativa band – Mando Diao! 
Kia fortsätter samarbetet med Mando Diao och nu kan du lyssna på deras tolkning av den laddbara friheten med den nyskrivna låten ”Du och jag mot världen”.

Upptäck en elektrifierad bil från Kia, och den laddbara friheten!

Kia EV6
EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj. Designad för att skapa ett distinkt uttryck.
Kia Ceed SW Plug-In Hybrid
Laddbar testvinnare med ny design, fler säkerhetssystem och uppkopplade tjänster.
Kia Sportage Plug-In Hybrid
Slank och kraftfull design i kombination med en väl avstämd detaljrikedom har resulterat i en sportig SUV med prominent närvaro på vägen.
Kia e-Soul
Kia e-Soul är en helt eldriven crossover med kaxig design som ger en mjuk, tyst och behaglig körupplevelse med en räckvidd på upp till 452 km.
Kia XCeed Plug-In Hybrid
Säker & rymlig kombi, en svensk favorit i mellanklassen med lägre CO2 och bra räckvidd.
Kia Niro EV
Kia Niro EV rymmer 475 liter i bagaget och ytterligare 20 liter i det främre utrymmet under huven, det vill säga 495 liter totalt.
Kia Sorento Plug-In Hybrid
Den elektriska räckvidden är upp till 57 kilometer och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift.
Föregående
Nästa

Kias mål - 100% laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat 8 laddbara bilmodeller.
Idag är 80% av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara och de har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (34 gram/km)  vid körning av de bästsäljande bilmärkena i Sverige! Men Kia nöjer sig inte där – Målet är att sälja 100% laddbara bilar 2024!

Teknik i framkant

Innovativ teknik möjliggör inspirerande resor som är både säkrare och roligare. Redan i grundutförandet är Kias olika laddbara modeller utrustade med en mängd tekniska funktioner. Med Kias nya elbilars funktion Mobil Powerbank kan du driva eller ladda andra elektriska apparater som exempelvis din el-cykel eller din efoil.

Tillbehör och tjänster

Med en Kia får du så mycket mer än bara en bil. Smarta, urkopplade tjänster, de senaste säkerhets- och infotainmentsystemen och 7 års nybilsgaranti från fabrik är bara några av de fördelar som kommer på köpet när du väljer en Kia. För att göra ditt liv med Kia ännu enklare erbjuder Kia dessutom flexibla finansieringslösningar, smidiga serviceavtal och tillbehör för både vardag och äventyr.

Varmt välkommen till oss på TB Bil i Norrköping för mer information.

Varmt välkommen!

Vill du boka provkörning klicka här!
Kontakt TB Bil Norrköping

Försäljning Företag

Rikard Tufvander

certifierad företagsrådgivare

Försäljning Personbil

Johan Paulsson

försäljning personbil

Försäljning Personbil

Esnef Dzanic

försäljning personbil

Försäljning Personbil

Andreas Pettersson

försäljning personbil

Försäljning Företag

Erik Lejdebrink

Certifierad företagsrådgivare

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut