Upptäck den laddbara friheten

TB Bil är din Kia återförsäljare i Nyköping. Kia drivs av att ständigt blicka framåt med en nyfikenhet på morgondagen. Det är en drivkraft som Kia delar med TB Bil och med svenska gruppen Mando Diao som gjort sin tolkning av den laddbara friheten med låten ”Du och jag mot världen”. Idag har vi åtta laddbara bilmodeller och fler är på väg! Det ger en större valmöjlighet för dig som vill köra på el och en viktig del av den laddbara friheten. 

Ett liv med Kia - på dina villkor

Hos oss på TB Bil kan du välja om du vill leasa en Kia på ett enkelt och bekymmersfritt sätt, mot en månadsavgift (baserad på val av bilmodell, extrautrustning och ränta) eller om du vill ha ett flexibelt och skräddarsytt billån som gör att du kan äga din Kia – Du väljer! 
Oavsett ditt val har Kia smidiga finansieringslösningar för just dig, inklusive serviceavtal och självklart hjälper vi dig med eventuella inbyten i samband med din bilaffär. Våra kunniga säljare hjälper dig hela vägen!

Använd bilen som strömkälla

Med en innovativa funktionen Vehicle-2-Device kan du använda bilen som strömkälla för att ladda och driva andra elektriska apparater. Ge ström åt kaffekokaren på utflykten, ladda en eFoil-bräda, elcykel eller till och med en annan elbil. Både Kia EV6 och Kia Niro EV är utrustade med denna funktion. Välkommen in på vår anläggning så visar vi gärna hur det fungerar i praktiken.

Kias mål - 100% laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat 8 laddbara bilmodeller.
Idag har Kia en laddbar försäljning på 83%. Dessutom har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2.
Men Kia nöjer sig inte där – Målet är att sälja 100% laddbara bilar år 2024!

Varmt välkommen till oss på TB Bil i Nyköping för mer information.

Vill du boka provkörning klicka här!
Kontakt TB Bil Nyköping

Bilförsäljningen har öppet:
Måndag – Fredag 09:00-18:00
Lördag 10:00–15:00

Söndag 12:00–15:00

Försäljning Företag

NIKLAS HANSEN

certifierad företagsrådgivare

Försäljning Personbil

Jennifer Wistbacka

försäljning personbil

Försäljning Personbil

fidan ferizi

försäljning personbil

Försäljning Personbil

abdu damra

försäljning personbil

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut