Helt nya Kia Niro

Laddad med positiv energi!

Under första halvåret 2022 var Kia e-Niro den mest sålda elbilen i Sverige och nu kommer äntligen efterföljaren – helt nya Kia Niro EV.
Det helt nya utförandet av den populära elbilen innefattar ny, distinkt design, en räckvidd på upp till 460 km och en mängd tekniska funktioner. Helt nya Kia Niro finns som Hybrid och Plug-In Hybrid.

 

Varmt välkommen och upptäck nyheten hos oss på TB Bil i Norrköping.

Bilförsäljningen har öppet:
Måndag – Fredag 09:00-18:00
Lördag 10:00–15:00

Söndag 12:00–15:00

Inspirerad och rymlig interiör

Helt nya Kia Niro är rymlig och fulladdad med den senaste tekniken. De dubbla, högupplösta 10,25″ -skärmarna integrerar både förarinformation- och infotainmentfunktionerna på ett intuitivt sätt. De ergonomiska utformade sätena bidrar till den rymliga känslan och den rogivande belysningen i kombination med detaljer som dynamiska dörrlister och rymliga förvaringsutrymmen skapar en unik körupplevelse i helt nya Kia Niro.

Den senaste tekniken

Helt nya Kia Niro EV är en energikälla var du än befinner dig, tack vare funktionen Vehicle-2-Device som låter dig ladda och driva andra elektriska aparater med din Kia som strömkälla, till exempel en dammsugare när du städar bilen eller ladda din elcykel. 

Trygga och bekväma funktioner

Med helt nya Kia Niro EV får du tillgång till en mängd innovativa tekniska funktioner. Den smarta fjärrstyrda parkerings-funktionen låter dig parkera din Niro även när du är utanför bilen med ett enkelt knapptryck på bilnyckeln. Highway Driving Assist underlättar genom att hålla dig centrerad i filenoch på ett tryggt avstånd till bilen framför.

Modern design från alla vinklar

Kia Niro EV är lika imponerande bakifrån som framifrån. Den bakre stötfångaren har en modern look som kompletterar fronten och förstärker den aerodynamiska designen. De vertikala LED-bakljusen i Boomerang-stil och Heartbeat-reflektorer ger Kia Niro EV ännu mer karaktär.

Kia Connect

Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilens dörrar utan din bilnyckel. Nytt är att du via appen även kan få en guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat den.

Ladda hemma och längst vägarna

Med Kia Charge har du tillgång till Ionitys stora och kontinuerligt växande laddnätverk i hela Europa. Utöver att du lätt kan hitta en laddstation är även betalningsprocessen sömlös och all Kia Charge-laddning kompenseras med el från vindkraft.

Kia Niro EV

Kia Niro Plug-In Hybrid

Kia Niro Hybrid

7 sköna år med Kia

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik, vilket även gäller Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av beskymmersfritt bilägande.
Läs mer om Kias nybilsgaranti här!

Du hittar vår anläggning på Koppargatan 29 i Norrköping – Varmt välkommen!

Kontakt TB Bil i Norrköping

Bränsleförbrukning blandad körning Kia Niro Hybrid 4,4 – 4,6 l/100km; C02-utsläpp 101 – 105 g/km, Kia Niro Plug-In Hybrid 0,8 – 0,9 l/100km; C02-utsläpp 19 – 22 g/km och Kia Niro EV Energiförbrukning; 15,7 kWh/100 km, CO2 0 g/km, enligt körcykeln WLTP.

Med reservation för ev. skrivfel.

Försäljning Företag

Rikard Tufvander

certifierad företagsrådgivare

Försäljning Personbil

Djani poljarevic

försäljning personbil

Försäljning Personbil

Esnef Dzanic

försäljning personbil

Försäljning Personbil

Andreas Pettersson

försäljning personbil

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut