Företagskampanj Subaru Outback

Spara 35 000 kr inkl moms*

En Subaru är alltid en Subaru. De bygger bilar för dig och ditt företag som vill ha världsledande och heltäckande säkerhet, framkomlighet och en bil som håller och självklart ska den vara rolig att köra!

En Subaru Outback är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet.

Till nya Outback erbjuds XFuel-paket som tillval, det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol. 
Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.

Prisexempel

Subaru Outback Adventure inkl XFuel

Pris från 379 900 kr**
2 669 kr /månad ex moms (med finansiell leasing)


ALLTID FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

FOKUS PÅ FUNKTION

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Takrails med inbyggt takräcke är ett exempel som gör det enkelt för dig att lasta på taket. Självklart är bilen kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

Varmt välkommen att prata med Rickard Tufvander hos oss på TB Bil i Norrköping för mer information.

Företagsförsäljningen har öppet:
Måndag – Fredag 08:00-17:00

*Erbjudandet gäller endast nya bilar för företag mellan 1/2-30/4 2023. Kampanjen kan ej kombineras med andra avtal, rabatter eller erbjudanden. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Räntan är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning.

**Prisförslag Subaru Outback Adventure inkl XFuel: 36 mån, max körsträcka 1500 mil/år, 50% restvärde, 30% särskild leasingavgift, 6,49% ränta (rörlig ränta, kan komma att ändras vid nytt räntebesked från Riksbanken)

Bränsleförbrukning blandad körning Subaru Outback 8,6 l/100 km, CO2-utsläpp enligt 715/2007-2018/1832AP enligt körcykeln WLTP. 

 

Med reservation för eventuella felskrivningar.

Kontakt

Försäljning Företag

Rikard Tufvander

certifierad företagsrådgivare

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut