Tjänstebil - Kia och Subaru

Kia är idag Sveriges tredje största bilmärke och bl.a. blev de störst på laddhybrider i Sverige under 2018. Kia är klassledande på flera modeller när det kommer till räckvidd på el kombinerat med smart teknik och snygg design samt en bra driftsekonomi så är man idag ett attraktivt val för tjänstebilsförarna.
Vill du veta mer kontakta Rikard Tufvander eller Sofia Arvidsson (kontaktuppgifter under bilden)

Här kan du läsa mer om tjänstebil från Kia(klickbar länk)

Subaru är företaget som förknippas med Sveriges mest nöjda bilägare (enligt Vi Bilägare  Auto) Subaru innebär hög säkerhet med 4-hjulsdrift som standard en bil som är 100% Subaru är rikligt utrustad från början och där 3 års fri service ingår.
 Här kan du läsa mer om Subaru tjänstebil(klickbar länk)

Transportbil - Iveco

TB Bil är stolt återförsäljare av Iveco last och transportbilar. TB Bil är naturligtvis auktoriserade och vi säljer och servar Ivecos produktprogram såsom exempelvis Iveco Daily som finns från 3,2 till 7 ton med motorer på upp till 205 hk enligt euro 5 och euro 6 som ska göra din arbetsvardag smidigare och enklare. Självklart hjälper vi dig att skräddarsy lösningar efter dina behov mera om Ivecos produktprogram hittar du här(klickbar länk).

TB Bil blev Iveco Dealer of the  Year 2019 och Calle Busch vår Iveco säljare vann priset även för årets prestation samma år.
Fakta: Iveco har 5000 försäljningskontor och serviceverkstäder i 160 länder.

Finansiering

Kia Finans

Vi hjälper dig självklart att finansiera ditt bilköp och har noggrant utvalda lösningar för lån och leasing.
Våra största samarbetspartners gällande finansiering är Santander och DNB. Tillsammans med dem hittar vi lösningen för just dig, oavsett hur många bilar du har, om det ska vara finansiell leasing, operationell leasing eller kanske en avbetalning. Vi hjälper dig också med förmånsvärdesberäkning och har även bra lösningar för att reducera ditt förmånsvärde med upp till 40%.

Kia Finans är ett samarbete mellan Kia och banken Santander Consumer Bank. Tillsammans med Santander Consumer Bank ser vi till att du får en finansieringslösning som passar dina behov. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa på fordonsfinansiering.

Subaru Finans

Subaru Finans är resultatet av ett samarbete mellan Subaru Nordic AB och DNB Finans. DNB Finans, som delvis ägs av Norska staten, har över 30 års erfarenhet av bilfinansiering och har för närvarande ca 290 000 bilar finansierade.

Företagsbil

Hos oss på TB Bil finner du ett helhetskoncept för ditt bilägande.

Vi vill göra ditt billiv som tjänstebilsförare lättare! Vad kan då vara bättre än att TB Bil har service, försäljning, tillbehörsavdelning och rekond – allt under ett och samma tak. En kontakt – Ett smartare val helt enkelt! Självklart har vi även olika finansieringslösningar som passar just ditt behov. Vi är auktoriserade för Kia, Subaru och Iveco vilket ger dig en trygghet och garanti när du väljer att göra affär med oss.
TB Bil är ett familjeföretag som jobbar med ett personligt bemötande där vi både kan och vill hjälpa dig att hitta rätt lösning för just dig och ditt företag.