Är du TB Bils nya fordonstekniker?

Vi expanderar och söker ytterligare två fordonstekniker till vårt team i Norrköping.

Som en del av vår satsning framåt söker vi nu två tekniker som med hög servicekänsla, god planerings- och prioriteringsförmåga tillsammans med oss vill hjälpa till att utveckla vår verkstad. Vi söker dig som främst vill arbeta med nya bilar från Kia och Subaru där leveransservice och tillbehörsmontering tillhör vardagliga sysslor.

Som tekniker hos oss på TB Bil får du vara med på en spännande resa mot elektrifiering vilket innebär att du kommer erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Du kommer i första hand vara anställd som nybilstekniker men vi ser gärna att du inte är främmande för att lära dig mer om andra avdelningar och hjälpa till vid behov. Exempelvis utföra felsökning, service samt reparationer på personbilar. I stort säkerställer du att kundens bil kontrolleras och uppfyller de krav som ställs på dem vad gäller säkerhet och miljö samt att bilen omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt.

Rollen innebär ett självständigt arbete på märkesverkstad i ett team med flera skickliga tekniker samt reservdelspersonal, servicerådgivare och säljare. Tillsammans levererar vi ett fackmannamässigt väl utfört arbete fr att överträffa vår kunders förväntningar då kundnöjdhet är en viktig del av arbetet.

Teamet är viktgt!

Hos oss är teamet det viktiga vilket vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är en person som bidrar till god stämning och gemenskap. Vi söker dig som är positiv och motiveras av utmaningar, utveckling och av att ta ansvar. Du har lätt för att ta till dig instruktioner och som ser det som en självklarhet att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. Ditt engagemang och in vilja att alltid leverera arbete med hög kvalité är viktigt för oss.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt minst två (2) års arbetserfarenhet som fordonstekniker. Har du tidigare erfarenhet av felsökning, service och reparation av fordon är det meriterande.

Du är en trygg IT-användare och för att du skall kunna utbilda dig vidare bör du kunna svenska flytande i både tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Rapportering kommer ske till servicechefen som även ger dig fortlöpande coachning för att du ska få möjlighet att utvecklas i din roll.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Övriga krav

B- Körkort

Vill Du bli en i gänget? Tveka inte att söka redan idag!

Sista ansökningsdag

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Maila därför in din ansökan till sofia.arvidsson@tbbil.se så snart som möjligt, men senast den 3 oktober 2021, märk ansökan med
”Ansökan Fordonstekniker Norrköping”.

Välkommen med din ansökan!

Vid övriga frågor om tjänsten, kontakta servicechef Sofia Arvidsson, 011 – 470 72 40 eller sofia.arvidsson@tbbil.se

Antal platser: 2
Yrkesbenämning: Fordonstekniker
Publicerad: 2021-09-03
Sista ansökningsdag: 2021-10-03
Stad: Norrköping
Lön: Fast lön samt ev. bonus
Arbetstid och varaktighet: Heltid, dagtid Måndag – Fredag. 

För mer information om oss på TB Bil kika runt på vår hemsida, FacebookInstagram eller LinkedIn.

Share on facebook
Dela på Facebbok
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Mail
Share on print
Skriv ut