Kia EV6 GT

Välkommen att provköra hos oss på TB Bil!

Nu har du möjlighet att provköra Kias mest kraftfulla bil någonsin hos oss på TB Bil i Nyköping. Med en acceleration 0–100 km/h på endast 3,5 sekunder, en toppfart på hela 260 km/h och 740 Nm i maximalt vridmoment är Kia EV6 GT är inte bara Kias mest dynamiska bil, utan också den mest underhållande. Välkommen till Oldenburgs Allé 8 i Nyköping och upplev den på riktigt!

Läs mer om Kia EV6 GT här!

Varmt välkommen!

Bilförsäljning
Måndag – Fredag 09-18
Lördag 10-15
Söndag 12-15

Eftermarknad
Måndag – Fredag 07-16:30
Lördag – Söndag Stängt

 

 

Nu är den äntligen här. En av Kias mest efterlängtade bilar någonsin. Med en acceleration 0–100 km/h på endast 3,5 sekunder, en toppfart på hela 260 km/h och 740 Nm i maximalt vridmoment är Kia EV6 GT är inte bara Kias mest dynamiska bil, utan också den mest underhållande.

På New York International Auto Show varje år korar 100 biljournalister från 32 länder årets ”World Performance Car”. 2023 heter vinnaren Kia EV6 GT. För Kia är utmärkelsen ett fint kvitto på att bilpressen håller med om att Kia EV6 GT är något utöver det vanliga.

Kia EV6 GT är byggd på Kias nyutvecklade elbilsplattform E-GMP. Den möjliggör en låg tyngdpunkt med en optimal viktfördelning. Allt för att skapa en sportig upplevelse på kurviga vägar och en trygg och stabil upplevelse även i höga hastigheter.

Tillsammans med bilens höga effekt, elektroniska stötdämpare och en elektronisk differentialspärr bidrar den goda balansen till bilens sportiga köregenskaper. Det långa axelavståndet, de korta överhängen fram och bak och det platta batteripaketet gör att Kia EV6 blir större invändigt än vad exteriören antyder. De nya förutsättningarna för interiördesign har Kias formgivare förvaltat väl genom att skapa en helt ny upplevelse av komfort och maximerat utrymme för såväl förare som passagerare.

Varje invändig detalj andas kvalitet och funktionalitet. Allt från de skålformade sportstolarna med de distinkta neongröna sömmarna till de dubbla välvda panoramaskärmarna som ger föraren intuitiv översikt och full kontroll. På ratten finns en dedikerad knapp för att aktivera GT-körläget som ger fullt utlopp för bilens dynamiska köregenskaper. Det är också enkelt att göra personliga inställningar, bland annat av styrkänsla, gasrespons och en mängd andra funktioner. Allt för att göra Kia EV6 GT till en personligt anpassad upplevelse.

Med köregenskaperna som Kia EV6 GT erbjuder vill du tillbringa tiden på vägen, inte vid laddstationen. Tack vare den revolutionerande 800-voltstekniken kan batteriet i Kia EV6 GT laddas 10–80% på ned till 18 minuter med en >250 kW snabbladdare.*

Bilen känner själv av vilken typ av laddningsstation du laddar vid och maximerar laddningshastigheten efter förutsättningarna. De dubbla elmotorerna utvecklar tillsammans 585 hästkrafter och ger bilen en räckvidd på upp till 424 km och en dragkapacitet på hela 1800 kg. 21-tumsfälgar tillsammans med högpresterande bromsar från Brembo säkerställer att Kia EV6 GT inte bara utstrålar kraft, utan även kontroll. De neongröna bromsoken visar att det inte är en vanlig Kia EV6 vi har att göra med. 

Din tjänstebil ska kännas spännande, men upplägget får gärna vara fritt från överraskningar. med Kia Busniess Lease kan du uppleva laddbar frihet i form av en välutrustad laddbar Kia inklusive försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Kia privatleasing är ett enkelt och bekvämt sätt att finansiera din Kia. Privatleasa en laddbar Kia med 0 kr i kontantinsats och kostnadsfritt Kia Privatleasingskydd i tre månader. Dessutom ingår alltid vägassistans, 7 års nybilsgaranti från fabrik och Kia Serviceavtal.

Kia billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Med Kias låneskydd får du extra trygghet i ditt bilägande, kostnadsfritt i fyra månader. Kia vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil från Kia.

Bevara originalkänslan med Kia Originaltillbehör. Oavsett om du behöver en högkvalitativ dragkrok, lasthållare eller LED-belysning till bakluckan erbjuder vi tillbehör som är speciellt tillverkade och anpassade för din Kia.

Läs mer här!

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2014 har Kia lanserat nio laddbara bilmodeller. Idag har Kia en laddbar försäljning på 87%. Dessutom har Kia låga 30g/km CO2-utstläpp jämfört med snittet i Sverige på 67g/km. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är 100% laddbar försäljning i Sverige år 2024. Vi hoppas att ännu fler vill vara med i rörelsen framåt mot 100% laddbart och därmed ännu lägre CO2-utsläpp.
Källa: Vroom jan-april 2023

Med Kia och Boo Energi kan du få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100 % förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10 % i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.

Läs mer här

Försäljning Personbil

abdu damra

försäljning personbil

Försäljning Personbil

Jennifer Wistbacka

försäljning personbil

Försäljning Personbil

fidan ferizi

försäljning personbil

Försäljning Företag

Niklas Hansen

försäljning Företag

Hitta till oss

Kreditgivare:

Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

Energiförbrukning blandad körning EV6 GT 20,6 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP.

*De beräknade laddningstiderna som är baserade på vid för laddtillfället optimala batteri- och energitekniska förhållanden är cirkatider och tar inte hänsyn till eventuella effektförluster i omvandlingsfasen. Hur snabbt bilen kan laddas beror på vilken effekt som tillförs bilen. Ju högre laddeffekt desto kortare laddningstid. Laddningstiden påverkas av rådande väderlek, högvoltsbatteriets aktuella inre temperatur och aktuell laddningsnivå. Andra faktorer är elnätets kapacitet, elanläggningens anslutning och belastning.

**Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%.

 

Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Kia Privatleasing:

36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasinggivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Conusmer Bank.

Kia Busniess Lease:

36 mån, exklusive avdragsgill moms, max körsträcka i prisuppgiften ovan är 1500 mil/år, garanterat restvärde. Kia Serviceavtal, Kia Original Vinterhjul och Kia Bilförsäkring ingår i priset. Försäkringspremien är en indikation baserad på en genomsnittspremie och bolagsspecifik premie fastställs vid tecknandet. Se fullständiga försäkringsvillkor http://www.kiabilforsakring.com Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasingivarens upplåningskostnader. Kia Busniess Lease är ett samarbete mellan Kia Sweden AB, Kia Finans, en del av Santander Consumer Bank och Kia Bilförsäkring, en del av If Skadeförsäkring.

7 år nybilsgaranti:

Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil, det som först uppnås, alternativt med obegränsad körsträcka de första tre åren. För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik. Läs mer här

Assistans:

När du köper eller leasar en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos vår auktoriserade Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil blir 7 år eller har gått 15 000 mil. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut