Bürstner Copa C500

Förlängd semester eller spontan utflykt? Bürstner Copa är Bürstners mest kompakta Urban Vehicle och en riktig allkonstnär.
Med det modulbaserade skensystemet kan den anpassas flexibelt till dina behov; helt enkelt en reskompis även i vardagen. I det funktionella köket lagar man läckra rätter lekande lätt. Och i uppställningstaket kommer man en bra bit närmare himlen. I den bekväma dubbelsängen sover du som på moln. Med den här interiören blir varje resa en semester! Upptäck den redan idag hos oss på TB Bil i Norrköping.
 

Ett mellanmål under resan, eller en hel meny med ortens lokala specialiteter: I Copa hittar du ett välutrustat kök i modern design, trots de ytterst kompakta måtten.

Den imponerande mångsidigheten skapar utrymme och plats efter dina önskemål. Den sköna känslan av att vara förberedd för alla krav, plus bekväma sovplatser gör att du sover lugnt om natten.

Det bakre området i Copa är utan sittplats och enkelsäten, vilket ger en stor lastyta. I det bakre området finns det extra förvaring för kläder eller semestergrejor samt en anslutning till den utvändiga duschen.

Perfekt för körning och resor

Det är dess variabla kupékoncept som gör denna Urban Camper så unik. Med ett fåtal handgrepp har man en inbjudande sittgrupp för upp till fyra personer – med eller utan bord. Därtill kommer det praktiska köket och mycket förvaringsutrymme.

Bürstner Copa C500

från 4 990 kr*/månad

Kompakta mått, maximalt förvaringsutrymme och mer flexibel än någonsin tack vare dubbelsängen i popup-taket: med Bürstner Urban Vihicles är du säker när det gäller spontanitet.

*Villkor: Erbjudandet gäller tom 31 december 2022 eller så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Bilens pris 748 000 kr, kontantinsats 150 000 kr, rörlig ränta 4,45%, restvärde ca 60%, månadskostnad från 4 990 kr (rak amortering), uppläggningskostnad 595 kr, aviavgift 55 kr/mån. Effektiv ränta 4,70%. Finansiering via Ecster finans. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för prisändringar, ränteändringar och felskrivningar.

Specifikationer Copa C500 från 4 990 kr*/månad
Ac, Adaptiv farthållare, Navigation, Parkeringssensorer fram och bak, Backkamera, Dragkrok, Aluminiumfälgar m.m

Kontakt

Joachim Dahl

Försäljning Fritid

Henric Lejman

Försäljning Fritid

Öppettider

Varmt välkommen till oss på TB Bil Fritid i Norrköping för mer information!

Våra öppettider är
Måndag – Fredag 09 – 18
L
ördag 10 – 15
Söndag 12 – 15

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!

Dela på Facebbok
Dela på LinkedIn
Mail
Skriv ut