Köp din Kia hos TB Bil i Norrköping


Kia är ett av Sveriges mest sålda bilmärken och har erhållit flertalet utmärkelser både när det kommer till säkerhet och design. Dessutom är andrahandsvärdet högt, och alla modeller kommer med 7 års nybilsgaranti från fabrik.

Varför Kia?


Varför ska du välja en Kia?

Kia är ett av Sveriges mest sålda bilmärken och har erhållit flertalet utmärkelser både när det kommer till säkerhet och design. Dessutom är andrahandsvärdet högt, och alla modeller kommer med 7 års nybilsgaranti från fabrik. Det är några av anledningarna till att vi på TB Bil har valt att sälja Kia.

Här har vi samlat elva punkter om varför du bör välja just Kia:

Sveriges folkligaste kombi
Sveriges mest lojala bilägare
Ett av de mest sålda bilmärkena i Sverige
Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik
Högst andrahandsvärde och låg total ägandekostnad
Pålitlig kvalitet
Höga säkerhetsresultat i Euro NCAPs tester
Kia cee’d – en av Sveriges säkraste bilar
Kia Carens – fem stjärnor och totalt sett bäst i klassen
Prisbelönt design
Läs mer om varför du ska köpa en Kia här.

Nybilsgaranti
Trygghet och bra andrahandsvärde med 7 års nybilsgaranti från fabrik

Kia erbjuder sju års nybilsgaranti vilket tål att jämföras med konkurrerande märken som bara ger sina kunder två eller tre år. Kia är ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att vi noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker, därför kan Kia erbjuda så lång nybilsgaranti, de litar på sin kvalitet helt enkelt. Garantin är inte en försäkring du ska betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

*(Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2011).

Tjänstebil
Köp en tjänstebil från Kia hos TB Bil och få ett lägre förmånsvärde

Som Kia-återförsäljare erbjuder TB Bil dig som företagare eller tjänstebilsköpare Kia Easy Business. Det gör det enkelt för dig att välja en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik.

När du köper en Kia genom TB Bil får du otroligt mycket för pengarna och det låga förmånsvärdet ger dig pengar över till annat. Kia satsar på en låg total ägandekostnad där det ingår mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör.

Kontakta oss på TB Bil för att prata tjänstebil idag.

Kia Finansiering
Finansiera din bil via TB Bil, enkelt och tryggt med Kia Finans

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats,

och vi på TB Bil hjälper dig med allt det praktiska kring avtal/upplägg. Vi erbjuder både traditionellt billån och privatleasing.

Här räknar du ut din bilkostnad/mån. för billån.

Du kan leasa din Kia under 36 mån. mot en månadsavgift. Försäkring, service, nybilsgaranti,

vägassistans, 1500 mil/år ingår och du behöver inte betala någon kontantinsats.

Varje månad får du allt samlat på en faktura. Mer om privatleasing hittar du här.

Kia Bilförsäkring
En bilförsäkring som tål att jämföras

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring.

Kia-kortet
Dela upp dina bilomkostnader med Kia-kortet och få 1% bonus på allt du handlar

Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 månader ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia. Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals inköpsställen världen över.

Originalservice
TB Bil i Norrköping är en auktoriserad Kia-verkstad

Hos TB Bil utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.

Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. TB Bils servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Vägassistans
3 års fri vägassistans

Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kia Assistans hjälper till vid t ex:

Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.
Kia Assistans nödnummer: 086251722 (utomlands +4686251722).

Originaltillbehör
Extrautrusta din Kia

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.